POMMES: Et sådant bæger er en god portion. Vi har kun 1
størrelse, fordi ellers sker der for mange fejl når vi har travlt.

LAGER: Kig efter tingene, de PLEJER at være der.

FRITURE: 200 grader. Hvis der er meget travlt så 210 grader.

SKRALDESPAND: Tøm både spande ude og inde.

LØG RINGE: Det KLART nemmest at man skiller ringe fra løg midte.

KAFFE: 42g kaffe og vand op til 10 tallet.

BØFSTEGER: 150 grader på begge kontakter.
Bøf steges hurtigt. 2 min.

BURGER: 2 tomat skiver, 4 løg ringe, 3 burger agurker. Salat. YUM.

BURGER INTRO. Sørg for der løbende er brød oppe af fryseren.

BURGER. Brødet må ikke blive sort, kun sprødt. Bøf 2 min. ca.

GUFSKÅL RENGØR. Brug vand. Det opløser guffen.

VAFLER. Vi har vafler til softice og gammeldags is. Udvalget kan variere.

PØLSEMIX. 95g i bærge. Pølser fra dagen før. Skær evt. 3 af gangen.

VASK HÆNDER.

TOMAT TERN.

PØLSER: Vi har kun ristet pølser. Reguler varmen, så de ikke
brænder på. 1 - 1,5 er normal temp.

GUF MASKINE: Pas på, maskinen er farlig. Derfor ALTID
opsat hår. . . 9dl sukker og 6dl æggehivde.